V času zime, mraza, kratkih dni, ko redkeje naša telesa peljemo na svež zrak in gibanje, si lahko okrepimo imunski sistem in pocrkljamo naše telo na drugačen način.

MTVSS je eden najpotenčnejših in najbolj UPORABNIH telesnih procesov, s katerim lahko dinamično spreminjamo vse zdravstvene težave (prehade, gripe, alergije, viroze, vnetja…), odpravljamo bolečine in utrujenost, predvsem pa lahko telesom pomagamo okrepiti naravno imunost, da do težav sploh ne bo prišlo.

MTVSS dinamično deluje na vse naše organe, žleze, mišični, skeletni, prebavni in živčni sistem, tudi na kožo, zanimivo pa poživlja celotno naše življenje. Težave s telesom so namreč pogosto povezane z zavedanjem, ki ga nismo voljni imeti in MTVSS odklepa omejitve in blokade tudi na tem nivoju.

Izjemno uporaben pa je tudi za vse, ki se ukvarjate s športom, saj povečuje kapacitete in zmožnosti telesa ter pospeši regeneracijo po treningih.

Na 4 urni delavnici MTVSS se boste naučili izvajati MTVSS, ter ga tudi prejeli in podarili, s tem pa postali MTVSS terapevt.
S certifikatom o opravljeni delavnici lahko tretma izvajate na sebi, družinskih članih in vseh drugih, ki želijo okrepiti funkcionalnost in potenčnost svojega telesa.

Termin: NEDELJA, 03. FEBRUAR, 9h-13h

Cena: 90 EUR (otroci do 15. leta brezplačno v spremstvu odrasle osebe, 16 in 17-letniki plačajo polovičko)

Prijavi se tule: http://eepurl.com/gfrE25

Po delavnici nadaljujejmo s POPOLDANSKIMI IZMENJAVAMI:
Prispevek za izmenjave: 15 eur.

Events

Comments are disabled.

Share This