Zavestno starševstvo ni še ena kopica formul in nasvetov, kako biti dober starš. Teh smo prebrali in preizkusili že premnogo, kajne?

Namesto tega je Zavestno starševstvo povsem nov pogled na starševstvo.
S čudovitimi orodji Access Consciousnessa starševstvo lahko postane bolj lahkotno in celo zabavno (kdo bi si mislil, kaj?).

Ko začnemo postavljati vprašanja namesto “vzgajati”, dejansko lahko začnemo uživati skupaj z našimi otroki.

Kaj če bi pozabili na vse nasvete in navodila, ki ste jih prejeli v zvezi s starševstvom do sedaj in se začeli spraševati, kaj bo resnično delovalo za VAS in VAŠE otroke.

Ko v starševstvo vključimo naše ZAVEDANJE, se veliko lažje odločamo glede “velikih in pomembnih” stvari, kot so dojenje, varstvo, prehrana, šola in domače naloge, najstništvo, bolezni, alergije, anksioznosti, disciplina, zadolžitve, sovrstniško nasilje in odnosi…in jih tudi spreminjamo.

Lažje delujemo onkraj omejitev in definicij in začnemo bolj posegati v prostor neskončnih možnosti za nas in za naše otroke.

Kako bi bilo, če bi resnično imeli več dopuščanja za vse, kar naši otroci so in kar si izbirajo in jih tako lažje podprli v tistem, kar zares so in kar je njihovo resnično darilo. Kaj če je to nekaj čisto drugega, kot smo mislili/projecirali do sedaj?

In kako bi bilo, če bi imeli več dopuščanja do sebe, kot starša?

Kaj če v starševstvu ni nič prav in nič narobe?
Kaj če bi lahko nehali soditi vse, kar ste si vi in vaši otroci izbirali do sedaj?

Kaj, če bi si namesto tega lahko izbirali neverjetno življenje za vašo družino, v katerem ste vi neverjetni starš?

Neverjetni zato, ker namesto strahu, sile in kontrole delujete iz vprašanja, dopuščanja in izbire!

Na tej uvodni delavnici Zavestni starši, zavestni otroci boste počasi začeli zaznavati, kakšno darilo ste z vašimi otroki drug drugemu in začeli ustvarjati družino in odnose, kakršne ste si vedno želeli.

Dobrodošli starši otrok vseh starosti, babice, dedki, vsi, ki delate z otroki in tudi vsi tisti, ki bi starši šele radi postali.

Kakšen svet lahko skupaj ustvarimo, če odstremo prostor neskončnih možnosti onkraj vseh sodb, omejitev in zaključkov, zase in za vse prihodnje generacije?

PETEK, 01. FEBRUAR, ob 18h-20h

Lokacija: Ljubljana Šiška (točno lokacijo javim naknadno, glede na število prijav)

CENA: 55 eur (100 eur za par)

Prijave so obvezne na ana@timeoutevents.si ali 041 870 880.
Plačilo prek TRR ali na delavnici.

Delavnico vodim Ana Peskar,

certificirana facilitatorka “Conscious parents, conscious kids” in ostalih “Access Consciousness” delavnic,
sokreatorica projektov namenjenih izkustvenemu učenju, naravnemu otroštvu in opolnomočanju staršev ter otrok in raziskovalka igrivosti in zavedanja, na vseh življenjskih področjih.
Sime, Svedri & Mali Fedri
Vrnimo otrokom otroštvo – Nature Play
TIME OUT EVENTS

Events

Comments are disabled.

Share This