Je zdaj končno čas za čarovnijo, ki se ji reče tvoje življenje?
Drugačne izbire so zdaj bolj in hitreje dostopne kot kadarkoli prej, si opazila?

Z le nekaj preprostimi orodji, ki nas vodijo do več jasnosti, več zavedanja in nam pomagajo oddefinirati vse, kar smo naredili trdno (saj veš, kako so slišati zaključki in omejitve v naši glavi?), lahko v življenje povabiš več radosti, lahkotnosti in predvsem več novih možnosti.

Access Bars® so eno izmed osnovnih orodij Access Consciousnessa®, ki nam pomaga ustvarjati dinamične spremembe na vseh področjih življenja.

Cilj Accessa je ustvariti svet, v katerem ne bomo delovali več iz bipolarnosti (prav/narobe, dobro/slabo…) in omejenosti naših misli, čustev in občutkov, ampak iz prostora zavedanja, vedenja, zaznavanja in prejemanja.

Koliko si do sedaj dojemala svoje življenje kot “problem” in ali je zdaj čas, da zbrišeš dramo in travmo s tvoje agende in raziščeš, kakšne so neskončne možnosti onkraj tega?

Access Bars se izvajajo z nežnim pritiskom in držanjem 32 točk na glavi, kjer so kot v sefu shranjene naše misli, ideje, prepričanja, vzorci, čustva, zaključki, odnosi – skratka vse, kar smo “zaklenili”, čeprav nam ne služi več, nam pa preprečuje, da bi lahkotnejše dostopali in izbirali iz svoje resnice.

Ko te naložene “fajle” pobrišemo, naredimo prostor novim možnostim, novim izbiram.

Z Barsi se mnogo ljudi uči prejemanja, ki smo ga povečini nadomestili s kontrolo in postavljenimi barierami, z dajanjem in garanjem. Pa vendar je prejemanje naš naraven način bivanja, kar poglej naravo, živali, otroke!

Ko se učimo prejemanja, lahko zares dinamično spremenimo in ustvarimo karkoli, zares karkoli na tem svetu.

Barski so redni del mojega življenja že več kot dve leti in zame so največje DARILO, ki ga nekdo lahko prejme ali podari meni, tebi, Zemlji in celemu človeštvu.

In vsakič znova me navdušuje feed-back tistih, ki jim dajo priložnost. Nekateri so bolj sproščeni, spet drugim se spremeni celo življenje.

Več o sami tehniki si lahko ogledaš tukaj:
https://www.youtube.com/watch?v=X2HWH9fG_40&list=PLbCrFBZ9ef8KxuPlD2gEAo2nu2OZjxj93

Je metoda znanstveno potrjena? JE.
Moraš razumeti, kako stvar deluje, da bi delovala tudi zate. NE. Bolje je, da preveč ne analiziraš in barse preizkusiš, če in ko te pritegnejo.

Vabim te, da skupaj raziščemo, kaj je še mogoče ustvariti tukaj, s tem telesom, v tem življenju!

Na 8 urni delavnici se boš po uvodnem teoretičnem delu naučila izvajati barse (v parih se 2 x izmenjamo). Ogledala si boš video, ki sta ga Dain in Gary posenla prav za bars delavnico, dobila boš priročnik, plonk listek s pozicijami barsov in diplomo.

Po delavnici namreč postaneš certificiran Bars Praktik in lahko barse in ostale 3 procese z delavnice izvajaš na drugih.

TERMINA:
SOBOTA, 02. februar, 9h-17h
NEDELJA, 24. februar, 9h-17h

Prijavi se tukaj: http://eepurl.com/gfrE25

CENA: 240 eur

OTROCI: do 15. leta se lahko pridružijo brezplačno, 16-17. letniki pa plačajo polovično ceno.
Če delavnico ponavljaš, prav tako plačaš polovično ceno.

Prijavi se na 041 870 880 ali ana@timeoutevents.si.

Kaj vse je še mogoče?

Naj bo vsak tvoj dan lahkoten, radosten in veličasten.

Ana Peskar,

licencirana facilitatorka:
– Access Consciousnessa (CF)
– Access Bars (BF)
– Facelifta
– vseh telesnih procesov AC (BPF)
– Conscious parents Conscious Kids
– 7steps to flawless communication by Kass Thomas
– CFMW
in trenerka team building programov, direktorica Time Out Events, ambasadorka naravnega otroštva in sokreatorka projekta Sime, svedri & Mali fedri.

p.s. O Accessu in Barsih smo klepetali tudi tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=wYpB_Cpb7D8&t=4s

Events

Comments are disabled.

Share This